Wat kunnen wij voor u betekenen?

Van Loon & Partners Accountants en Adviseurs houdt zich bezig met het totale traject van koop en verkoop van bedrijven, fusie en overname, waarderingen en geeft advies aan bedrijven in slecht weer. Voor u zeer belangrijke trajecten, waarbij zorgvuldigheid, snelheid en weloverwogen keuzes maken een belangrijke rol spelen. Graag luisteren wij naar uw wensen.

Met onze frisse blik en heldere helikopterview, jarenlange ervaring, een breed netwerk en samen streven naar het best haalbare, hebben we de mogelijkheden voor uw corporate finance vraagstuk in huis.

Neem contact op met één van onze adviseurs.

Waardebepaling

U wilt weten wat uw onderneming of een deel daarvan waard is?

Wij kunnen u daarbij helpen. Daarvoor analyseren en controleren we de financiële, commerciële, operationele en strategische informatie. Ook bij een overnametransactie is het bepalen van de waarde van een onderneming een belangrijk onderdeel. De uitgevoerde waardebepaling verschaft de handvatten om via onderhandelingen tot een overnameprijs te komen. Wij waarderen uw onderneming gedegen en realistisch. Hierdoor minimaliseren we de kans dat u teveel betaalt of te weinig ontvangt.

Due dilligence

U wilt uw onderneming verkopen of een onderneming kopen?

Door middel van een due diligence onderzoek ontstaat een gedetailleerd beeld van de onderneming. De onderneming wordt transparant gemaakt en de risico’s worden in kaart gebracht. De onderhandelingen over de te (ver) kopen onderneming kunt u nu met een gerust hart voeren en indien gewenst aan ons overlaten.

Uw bedrijf in zwaar weer?

Hoe moeilijk het ook is, loop niet weg voor de problemen, maar zie ze onder ogen. Dat hoeft u niet alleen te doen. Onze adviseurs staan u graag bij. Juist omdat wij van een afstand naar uw onderneming kijken, los van de (begrijpelijke) emotie, kunnen we een professionele beoordeling van de bedrijfssituatie schetsen. Welk perspectief is er voor uw onderneming? En voor u? Welk perspectief kunt u de schuldeisers bieden? Is een doorstart mogelijk? Wij kunnen u daarin begeleiden.