Uw onderneming. Daar draait het allemaal om. Lees verder wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Jaarrekening

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk voor u als ondernemer. Het geeft u een helder inzicht waar uw onderneming staat. Samen met u nemen we de cijfers en ontwikkelingen door, analyseren deze. Met de jaarrekening en door middel van het opstellen van begrotingen, budgetten kunt u verantwoorde beslissingen nemen over de toekomst van uw onderneming.

Ook beoordelen wij uw jaarrekening op de juiste toepassing van fiscale wet- en regelgeving en het optimaal benutten van fiscale mogelijkheden.

Herstructureringen

De fase waarin een onderneming zich bevindt, bepaalt voor een groot deel hoe en in welke mate de optimale ondernemingsstructuur bereikt kan worden. Er kunnen vele redenen (fiscaal, economisch of risico technisch) welke van invloed zijn op de optimale structuur van uw onderneming. Wij kunnen u daarin begeleiden en adviseren.

Financieringen

Kredietbehoefte? Wij kunnen u ondersteunen bij de aanvraag van een financiering of de herfinanciering van uw huidige financieringsstructuur. Wij leggen, samen met u, contacten voor het verkrijgen van een financiering bij banken, participatiemaatschappijen en informal investors.

Overige accountancydiensten

Naast jaarrekeningen, herstructurering en financieringen zijn er nog vele andere accountancydiensten waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Neem contact op mocht uw casus hierboven niet beschreven staan.